Yukikos sushi

Vad händer på PeppCon?

« Visa hela listan

S.A.R.Z. - Massor av udda sällskapsspelS.A.R.Z.

Spelföreningen S.A.R.Z. vill skapa kontakt mellan människor och spel!

S.A.R.Z. står för Sweden Asian Roleplayong Zone och vi kommer anordna olika arrangemanger och turneringar under hela PeppCon, så kom gärna förbi!


Carcassonne SM-kval

Alla känner väl till brädspelet Carcassonne?

Spelarna utvecklar området kring Carcassonne genom att placera landbrickor. Varje omgång gör att området växer, allt eftersom spelarna lägger till vägar, fält, städer och kloster. Spelare kan också placera ut sina följeslagare som stråtrövare, bönder, riddare eller som munkar för att få kontroll och inkassera poäng för vägarna, fälten, städerna eller klostren. Eftersom spelarna bara har ett begränsat antal följeslagare, måste den smarte spelaren noggrant planera sina drag och bara placera ut följeslagarna när och var han kan få poäng. Carcassonne är helt enkelt en enkelt men klurigt brickspel som ger nya utmaningar vid varje tur.

Vi har den sista kvalturnering för året. Än har du chansen att kvala dig direkt till finalen i SM i Carcassonne 2014!

Priserna i turneringen sponsras av Enigma Distribution

Lördag 15-20, Drop-in, 20 kr


Carcassonne SM-final

SM-Finalen med de 6 finalister som kommer från de olika delturneringarna under året.

Endast en person kommer att få ära att ta på sig kronan som den bästa spelare i SM i Carcassonne 2014!

Vinnaren kommer att representera Sverige att åka till Tyskland för att spela VM i Carcassonne!

SM i Carcassonne anordnas i samarbete med Enigma Distribution (http://www.enigmadistribution.com) och spelföreningen S.A.R.Z.

Söndag 10-15, deltagare måste vara kvalade från tidigare SM-kval


Spank the Monkey

"Spank the Monkey" är ett otroligt kul och roligt kortspel, som är enkelt att lära sig, men svårt att bemästra. Det kommer att ordnas en turnering, där du kan vinna spelet.

En apa har klättrat högt upp i en skrothög och irriterar högljutt omgivningen. Din chef är inte glad över det, så därför kommer han att ge en belöning till den person som först kommer upp i höjd och kan smiska till apan, så den håller tyst.

Nu gäller det för dig att stapla ett torn av all skrot du hittar på tippen så snabbt som möjligt. Du skall även förstöra dina kollegors torn så att du är den första som når upp till apan, smiskar till den och får din belöning!

Gigantoskop sponsrar med fina priser till turneringen.