Yukikos sushi

Vad händer på PeppCon?

« Visa hela listan

AFS Interkulturell Utbildning - Världens första och största ideella utbytesorganisationAFS Interkulturell Utbildning

Är du intresserad av Östasiatisk kultur och språk? Då ska du kolla in AFS och träffa våra volontärer som är med på Peppcon!

Att åka med AFS som utbytesstudent eller på ett sommarprogram är mer än en språkresa – det är en resa i kulturellt lärande. I år skickar vi våra första utbytesstudenter till Korea, vill du bli en av dem? Eller vill du hellre åka till Japan, Filippinerna, Kina, Indonesien eller Thailand?

Du bor i värdfamilj och får lära känna kulturen inifrån samtidigt som du lär dig språket.

AFS Interkulturell Utbildning är del av världens första och största ideella utbytesorganisation. Vi arbetar för en fredligare värld genom utbytesprogram som bidrar till ökad förståelse mellan människor och kulturer. Varje år deltar 13 000 personer i något av AFS program och tusentals människor är engagerade ideellt över hela världen. Du kan också engagera dig i AFS i Sverige och bli del av en global gemenskap.

Kom förbi hos oss på AFS och ta första steget på din livs resa!

Hemsida: www.afs.se

Facebook: AFS Interkulturell Utbildning

Japan-stipendium

Är du mellan 15 och 17 år och nyfiken på Japan och japansk kultur?

Vill du åka till Japan, bo i en japansk familj, lära dig japanska och studera ett år på en japansk skola ett läsår?

Då ska du ansöka om att bli utbytesstudent med AFS till Japan! Avresa sker i mars 2015, och fram tills den 15 augusti 2014 har du möjlighet att söka ett stipendium på 30 000 kr som ges ut av Hiroshima City.

Låter detta intressant? Ring AFS Interkulturell Utbildning på 08 406 00 00, läs mer på www.afs.se eller skriv till info@afs.se.