Yukikos sushi

Sketchtävling

Sketchtävling handlar bara om underhållning och är ett kort uppträdande du kan göra antingen ensam eller i grupp. Ha kul och tävla i en kul kategori med mycket underhållning. Denna tävling kommer hållas i samband med Cosplaytävlingen men kan vid önskemål försenas en aning för eventuella ombyten från den vanliga tävlingen!

Om du har några frågor, skriv gärna till cosplay@peppcon.se. Var inte rädd att våga fråga! Vi försöker svara oavsett vad din fråga är.

Kategorier

Det finns bara en kategori och det är bästa sketch!

Regler

  1. Vi föredrar förinspelade ljudfiler framför mikrofoner. Kom även ihåg att det inte är 100% säkert att det finns tillräckligt många mikrofoner för en hel grupp. Ljudinspelningrna skickas med sketchanmälan på förhand senast på lördag 16 augusti.
  2. Ni behöver absolut inte ha sytt era dräkter själva eller ha gjort era egna props. Här bedöms bara er sketch!
  3. Ni får använda er av bildskärmen så länge er ljud och bild-fil är sammansatt.
  4. Sketchen får vara max 5 minuter lång. Tänk på att inte bara försöka fylla ut tiden; kvalitét går före kvantitet och till exempel en danssketch kan vara roligare att se på om de inte blir för lång!
  5. Inget stötande. Precis som i cosplayshowen gäller reglerna att klä sig och bete sig anständigt samt inte säga något kränkande på scenen. Än en gång kom ihåg; vi har också en yngre publik!
  6. Man får bara ha en sketch i tävlingen men om det råkar vara så att en person står och velar mellan två kompisgängs sketcher kan vi nog prata om det och lösa det! Så länge det inte handlar om att dela upp gruppen för större chans att vinna.

Anmälan

Anmälningen till Sketchtävlingen kommer öppnas inom kort!